Termékcsere

Utólagos ellállásijog

A Kormány a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. Törvény-e (továbbiakban Fv.T.) alapján minden fogyasztónak joga van 14 napon belül indoklás nélkül elállni a rendeléstől. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Ez az összes olyan esetre vonatkozik, amikor a terméket nem a saját igényeitek alapján készítjük el (üres póló rendelése esetén). Azonban a személyre szabott termékek esetén a Fv.T. 5. §-ának (c) értelmében a vevő nem gyakorolhatja elállási jogát. Ennek egészen egyszerű oka van, a saját igényeiteknek megfelelően kialakított termékek a továbbiakban már nem továbbértékesíthetőek. A további problémák és félreértések elkerülése érdekében mindenkit megkérünk, hogy nagyobb rendelések leadása előtt, egy próbarendelés formájában győződjetek meg a helyes méretekről és színekről.

Viszont Mi segítünk neked abban, ha minden igyekezeted ellenére hibás méretet választottál:

A  CSERE MENETE:

I,  Küldj emailt az info@spstickers.hu címre ( fontos hiszen ha telefonálsz ugyanezt fogjuk neked elmondani), amiben az alábbi információkat szükséges megadnod:

     1, név

     2,cím

     3,vásárlásnál kapott emailben található RENDELÉSI SZÁM

     4,melyik terméket - mire szeretnéd cserélni

  Pl. Próba Tilda

       Valahol , 9023,  Névtelen u. 13

       Rendelési szám:ASWFGHHJ

       Csere: M-s női póló helyett L-s pólót szeretnék

FONTOS! csak az oldalunkon megtalálható termékek közül válassz új terméket.

II, visszajelzünk a regisztráción megadott elérhetőségeden(email). Majd elkészítjük neked a csere terméket, amelyet átadunk a GLS futárszolgálatnak egy cserecímkével ellátva

III, A terméket csomgold be és várd a GLS futárt.

IV, A csomagküldés és a visszaszállítás díja a vásárlót terheli, amely ebben az estben 2180Ft