Regisztrácíó

Miért szükséges regisztrációnál megadnom az e-mail címem?

A rendelés feldolgozásának főbb lépéseiről üzenet formájában kap információt a megadott e-mail címen, ezért szükséges annak megadása.


Vásárlás közben is tudok regisztrálni?

Igen. A rendelés lezárása előtt az oldal felajánlja a regisztráció lehetőségét. A kosár tartalma nem vész el, nyugodtan létrehozhatja felhasználói fiókját.


Miért éri meg regisztrálnom? 

A weboldalon történő regisztráció számos előnnyel jár a vendég felhasználókkal szemben. Érdemes már az első vásárlásnál létrehoznia fiókját, hiszen webáruházunk hűségpontokkal jutalmazza vásárlásait. A regisztrált felhasználóknak elég az első vásárlásnál megadniuk az adataikat, valamint a rendelések is követhetőek az Ön adminisztrációs felületen. Fiókján keresztül tud kérdezni, hozzászólásokat írni, illetve több számítógépen is elérheti kívánságlistáját.


Csak regisztrált ügyfelek vásárolhatnak?

Igen. Honlapunkon regisztráció szükséges a rendelés leadásához.


Regisztráltam magam, de nem tudok belépni. Mit tegyek?

Hívja ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon, vagy írja meg nekünk a hibát e-mailben.

Ügyfélszolgálat
9:00-17:00 óráig
Tel.: +36 20/317-7459
E-mail: info@spstickers.hu


Mit tegyek, ha elfelejtettem a jelszavam?

A bejelentkező képernyőn, a „Bejelentkezés” gomb felett találja az „Elfelejtett jelszó” linket. Erre kattintva egy új oldalra jut, ahol a regisztrált e-mailcímét megadva a rendszer elküld önnek egy új jelszót. Bejelentkezés után a jobboldali menüben tudja megváltoztatni a frissen kapott jelszót, egy az Ön számára könnyen megjegyezhetőre.


Nem tudok új jelszót kérni, mit tegyek?

Amennyiben az „e-mailcíme nem szerepel az adatbázisunkban” hibaüzenetet kapja, akkor célszerű a beírt cím helyességét még egyszer leellenőrizni. Ha a cím helyes, vagy kijavítása után a hiba továbbra is fennáll, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal a info@spstickers.hu e-mail címen.